dijous, 24 de desembre del 2009

Comunicacio Oral Escrita i Digital.

21 de Desembre.

Descripció.

Aquesta ha estat la darrera sessió de Comunicació Oral Escrita i Digital, en la qual hem finalitzat les exposicions sobre territori, entre les quals està la meva amb la Bea González sobre Jaume I.
També hem entregat els fulls d'autoevaluació de les recitacions i les evaluacions de Territori i dels debats.
Per finalitzar ens hem acomiadat dels Professors Xavier Àvila i Lluïsa Cirera, que ens han acompanyat durant aquest primer semestre a la facultat.

Reflexió.

Pel que fa a la meva exposició de Jaume I, crec que ens ha anat força bé, tot i els nervis del moment, pensant si el power point es veurà i funcionarà, la por a equivocar-nos, la por a aborrir als companys... Aquesta era una de les meves grans angoixes, ja que generalment la història es un dels temes que més sol aborrir, i nosaltres haviem triat a Jaume I, degut a la seva gran importància en la història dels països catalans.
És per aquest motiu que amb la Bea ens vam esforçar al màxim per fer una exposició amena, que expliqués anècdotes de la vida d'aquest personatge històric i que no es fes feixuc.

Aprofundiment.

Degut a que el temps d'exposició estava limitat a 6 minuts (més un minut de marge per concloure en el cas que sobrepassesim el temps) la meva companya i jo vàrem deixar moltes coses interessants al tinter, la vida de Jaume I té anècdotes molt divertides, i és un dels personatges històrics que més ha viatjat després de mort, ja que la seva tomba ha estat traslladada en diverses ocasions.
Per aquest motiu us convido a que visiteu aquest lloc web on explica amb força detall les vicisituts de la seva sepultura.

http://es.wikipedia.org/wiki/Jaime_I_de_Arag%C3%B3n

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada