diumenge, 29 de novembre del 2009

Comunicacio Oral Escrita i Digital.

23-27 de Novembre.

Descripció.

Durant aquesta setmana han començat les exposicions finals del mòdul, que han estat evaluades conjuntament per la Lluïsa Cirera i el Xavier Àvila.
Aquestes exposicions havien d'estar relacionades amb el territori català, motiu pel qual moltes d'aquestes s'han centrat en la localitat on viuen els companys que exposen o en la localitat on estiuegen.
El divendres 27 vàrem continuar amb l'exercici de debat.

Reflexió.

He trobat un fet molt positiu per a nosaltres que les exposicions de territori s'hagin fet separades per grups A i B. Aquest fet ens dona seguretat, ja que entre nosaltres ens coneixem molt millor que tota la classe juta i aquest fet disminueix els nervis i ens dona confiança.
Les exposicions, com ja he dit abans, han estat evaluades pels dos professors del mòdul, i haviem de demostrar els coneixements adquirits a l'assignatura de TIC, mitjançant un power point elaborat, però a l'hora que mostres simplicitat per facilitar la seva comprensió als companys que escoltàvem.

Aprofundiment.

Aprofitant la lectura del llibre "Com parlar bé en públic" podem aplicar les dades que ens ofereix el llibre tant a l'hora de realitzar una xarrada davant dels companys, com a l'hora de fer un power point comprensible i que no es faci feixuc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada