dissabte, 14 de novembre del 2009

Comunicacio Oral Escrita i Digital.

13 Novembre.

Descripció.

Durant la sessió d'avuí hem continuat amb els exercicis de recitació que vàrem començar la setmana passada i porteriorment hem començat amb l'exercici de debat.

Reflexió.

Sota el meu punt de vista, l'exercici de recitació d'aquest divendres ha estat bastant millor que el de la setmana passada, els nervis hi eren presents, però l'atmosfera era més relaxada, ja que crec que els companys ja savien a allò que s'enfrontaven. El temps de les recitacions ha estat molt més acurat que els de la setmana anterior, gairebé tots els companys han estat al voltant dels 2 minuts que es demanaven.
pel que fa a l'exercici de debat, avuí era el primer grup, cosa que ha fet que els nervis estiguessin molt presents, però tot i això ha estat ben planificat i s'han ajustat bastant als 20 minuts que requeria l'exercici de debat.

Aprofundiment.

Tot i viure a Barcelona des de que vaig nèixer i tot i que vaig estudiar literatura catalana al batxillerat hi ha poemes i llegendes que espliquen a classe que m'han sobtat per la seva bellesa i el seu missatge ocult.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada