diumenge, 25 d’octubre del 2009

Qui ets tu?


La Bea és una noia de 21 anys, d’estatura mitjana, cara arrodonida i ulls color cafè molt expressius.
És nascuda a Veneçuela però va arribar a Barcelona fa vuit anys juntament amb la seva mare i la seva germana, la seva família és tota a Caracas i la troba molt a faltar, motiu pel qual, cada estiu viatgen fins allà per passar amb ells la temporada estival.
El seu cabell és ondulat, però gairebé sempre el porta llis, té una tonalitat caoba i d’una llargada considerable i quasi cada dia el porta subjectat amb alguna mena de passador.
Els seus ulls són grans i molt expressius, emmarcats amb unes llargues pestanyes que fa que ressalti més el seu color d’ulls, que viatja entre el marró cafè i el color de la mel de romaní.
És un xic introvertida, però un cop prens confiança amb ella tot és parlar i riure. Emana simpatia per tots costats;sempre du un somriure als llavis, encara que siguin les set del dematí.
Li agrada anar al cinema amb els amics o la família, sempre que la pel•lícula no sigui de terror o d’intriga, també li agrada sortir a prendre un cafè amb els amics o sortir a fer un tomb, tot i que de vegades també li agrada quedar-se a casa.
És tècnic en educació infantil però ha decidit començar el graduat de Primària i li agradaria especialitzar-se en llengua estrangera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada